2017. jan 27.

Szerzői jogok

írta: ahainspiracio
Szerzői jogok

Kedves olvasóm! Azzal, hogy belépsz oldalamra és olvasod cikkeimet, elfogadod az alábbi feltételeket:

A http://ahainspiracio.blog.hu weboldalakon található tartalom a szerző, vagyis Fülöp Johanna kizárólagos szellemi tulajdona. Fenntartok minden, szöveges tartalom másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A szöveges tartalmakat kizárólagos szellemi tulajdon védi, a képek ingyenesen felhasználható oldalakról származnak, elsősorban innen: https://www.pexels.com/ A jogosulatlan felhasználás minden esetben büntető- és polgári jogi következményeket von maga után, remélem megérted, és hozzájárulásom nélkül nem használod fel szövegeimet. 

A szerző, vagyis Fülöp Johanna írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részének feldolgozása és értékesítése. Az AHAINSPIRÁCIÓ blog oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, az adott szövegrészt - bármely módon - felhasználni tilos! 

Ha bármely szövegem felhasználásra kerül, a szerzői jogvédelem értelmében kártérítést követelhetek. Épp ezért arra kérlek, ha szeretnél tőlem szöveget, szövegrészt átvenni, vedd fel velem a kapcsolatot az aha@ahainspiracio.hu e-mail címen.


Copyright © Fülöp Johanna Minden jog fenntartva

Szólj hozzá