2017. feb 13.

Szövegírás

írta: ahainspiracio
Szövegírás

csendelet.jpgSzeretnél inspiráló, izgalmas tartalmakat weboldaladon, facebook oldaladon?

Gondolom Te is szeretnéd, hogy látogatóid ne csak unalmas marketing-szövegeket lássanak tőled, hanem olyan tartalmakat, amiért érdemes hozzád látogatniuk - és Nálad vásárolniuk. Fontos, hogy amikor kommunikálsz vevőiddel, ne csak a termékeidről, szolgáltatásodról értesüljenek, hanem Rólad is, a történetedről, a szellemiségedről, arról, hogy mi az az egyedi világ, amit csak Tőled kaphatnak meg.

Ebben fogok segíteni Neked.

Bízd rám a tartalomgyártást, legyen az én felelősségem, hogy vevőidnek érdekes, humoros, izgalmas tartalmat hozzak létre, amiért érdemes benézni a weboldaladra, facebook oldaladra. Sokan még a profilszövegük megírását is Rám bízzák, mert jól rá tudok hangolódni az emberek személyiségére és meg tudom fogalmazni könnyen azt, amit mások éreznek. 

Hogyan tudunk együtt dolgozni?

Könnyen és akár azonnal elkezdhetjük a közös munkát. Írj nekem a következő címre: ateszovegirod@gmail.com és vázold fel, milyen tartalmakat, milyen gyakorisággal szeretnél megrendelni tőlem. Az ÁR sem zsákbamacska, 3Ft/karakter áron vállalok szövegírást, (blog-cikkek, szponzorált cikkek pl. online magazinokba, facebook posztok) ha a terjedelem nagy, vagy rendszeres, akkor tudok kedvezményt adni.

Várom megkeresésed itt: aha@ahainspiracio.hu vagy ateszovegirod@gmail.com

További információk szövegíró szolgáltatásomról: HANNAWEB - SZÖVEGÍRÁS

 

Szólj hozzá